Home > Evaluari Anevar

Evaluari Anevar

EVALUAREA CLADIRILOR PENTRU IMPOZITARE 2018

Avand in vedere prevederile noului Cod Fiscal referitor la impozitul pe cladiri, incepand cu data de 01.01.2016 va trebui sa depuneti la Consiliul Local de Taxe si Impozite, o declaratie de impozitare detaliata, in care sa specificati destinatia spatiului, respectiv Rezidential (de locuit), Nerezidential (utilizat ca sediu/punct de lucru) sau Mixt (o parte rezidential si o parte nerezidential).

Toti proprietarii spatiilor de locuit (rezidential) care au inregistrat la Registrul comertului un sediu sau un punct de lucru pentru persoane juridice (societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, asociatii familiale), ivor trebui sa depuna un Raport de evaluare in vederea stabilirii cotei de impozitare. Cota de impozitare va fi aplicata diferentiat in functie de destinatie. 

Termenul pana la care poti depune Declaratia de impozitare si Raportul de evaluare a locuintei este 31 Martie 2018 ! 

Pentru a putea realiza o evaluare pentru impozitare (conform GEV 500) avem nevoie de urmatoarele documente (copii):

- act de proprietate;
- releveu cadastral, plan de arhitectura sau schita constructiei;
- carte de identitate pentru contribuabili persoane fizice sau certificat de inregistrare la Registrul Comertului (CUI) pentru persoane juridice.

Solicita detalii la:
telefon 0744.539.539
email:
florin.popovici@apollons.ro 

TARIFE 
Pretul unui raport de evaluare in conformitate cu Standardele de Evaluare in vigoare se stabileste dupa furnizarea tuturor datelor si informatiilor relevante despre obiectul evaluarii si termenul de realizare

- apartamente in bloc / vila : de la 550 RON  
- case / vile : de la 950 RON   
- spatii comerciale / birouri : de la 750 RON
- hale / cladiri cu alte destinatie : se negociaza in functie de complexitatea lucrarii
- terenuri intravilane / extravilane : de la 500 RON

Observatie: Tarifele variaza in functie de complexitatea proprietatilor si de costurile aferente realizarii raportului de evaluare ( sunt valabile pentru orasele resedinta municipiu). Tarifele se aplica pentru fiecare proprietate in parte identificata cu numar cadastral distinct si sunt negociabile in functie de numarul de lucrari contractate si, respectiv, valoarea acestora. Pentru realizarea in regim de urgenta a rapoartelor se negociaza un tarif de urgenta. 

Pentru proprietatile situate in afara Bacaului valoarea contractelor pentru intocmirea rapoartelor de evaluare se negociaza separat, tinandu-se cont atat de timpul necesar pentru inspectarea proprietatilor cat si de cheltuielile de deplasare. Pentru proprietati cu alta destinatie decat cea rezidentiala (spatii comerciale, industriale, spatii de birouri, alimentatie publica, turism, ferme, etc) valoarea contractului se stabileste dupa ce evaluatorul s-a edificat asupra complexitatii lucrarii potrivit datelor si informatiilor ce ii sunt furnizate de beneficiar (exemplu: suprafete, volume, destinatii, functiuni, amplasamente, conditii tehnice, conditii de piata, conditii limitative, etc.). 

Echipa Evaluatori:

Florin POPOVICI
Expert Evaluator proprietati imobiliare

Membru titular ANEVAR - legitimatie nr. 15490, în baza Certificatului de absolvire nr. 308 / 14.03.2003 eliberat de ANEVAR.
Telefon 0744.539.539

Petronela IANCU 
Expert Evaluator proprietati imobiliare si de intreprinderi 
Membru titular ANEVAR - legitimatie nr. 1031/1995

Ne puteti trimite o cerere de oferta la adresa de e-mail : florin.popovici@apollons.ro

 , in care sa ne specificati tipul imobilului (apartament, casa, teren, etc), adresa locatiei si scopul evaluarii sau puteti completa formularul de mai jos.

 

Vom raspunde cererii dumneavostra in cel mai scurt timp.

 

 

 

 

* limita de upload de 1MB pe fisier
* limita de upload de 1MB pe fisier
* limita de upload de 1MB pe fisier