Home > Franciza

Franciza Imobiliara Personala

 

 

Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, va oferim discounturi suplimentare la plata in avans, dupa cum urmeaza:  

 

 

OFERTA SPECIALA DE PRE-LANSARE

 

 

Francizele traditionale fac tranzitia de la epoca industriala la era informationala


Odata cu aparitia internetului am pasit in Era informatiei. Astazi, nu de informatii ducem lipsa ci de felul in care le sortam si ne folosim de acestea pentru a putea deveni un angajat model sau pentru a deschide o afacere pe cont propriu.

Dar pentru ca sa deschizi o afacere pe cont propriu sau pentru a-ti cumpara o franciza traditionala precum McDonalds, Remax, Starbucks sau Century 21, ai nevoie de mii, poate zeci sau chiar sute de mii de euro…

Una din marile frici ale agentului Imobiliar, azi in Romania este sa-si ia o franciza imobiliara traditionala din cauza ca:

  • este scumpa din punct de vedere a taxei de initiere si a redeventelor lunare si anuale percepute
  • este greoaie ca sistem de operare din perspectiva flexibilitatii
  • pune in continuare prea mult accent pe marca proprie si mai putin pe agentul-expert local care simte ca-si “umbreste “propriul brand.

Si atunci ce faci? Ce sa faci ca sa-ti indeplinesti visurile?


Raspunsul la aceasta problema acuta a zilelor noastre, este marketingul in retea, un model de business potrivit timpurilor noastre, aplicabil si in imobiliare, cu costuri de initiere mult mai mici si care ofera programe educationale care te ajuta sa te dezvolti atat personal cat si profesional.

Alatura-te unei Francize Imobiliare Personale fara sa-ti pierzi independenta

Franciza Personala Apollons constituie o retea imobiliara la nivel national alcatuita din indivizi francizati care colaboreaza. Este un sistem deschis in care este binevenit orice individ perseverent dispus la invatare si la schimbare, indiferent de ce facultate a facut sau daca a urmat vreuna, indiferent cine ii sunt parintii sau ce rasa este sau ce sex are.
Spre deosebire de modul de lucru in francizele traditionale, indivizii francizati sunt obisnuiti sa lucreze independent si isi opereaza afacerile discret, de acasa sau de la un mic birou simtindu-se mai confortabil asa.

 

Acum cand vorbesti de logo nu te gandesti doar la firma ci si la persoana

Agentul este ca si un brand care reflecta pozitiv compania la care este asociat iar franciza reprezinta certificarea acelui brand local, la nivel national.
Echilibrul intre gestionarea unui brand national si autonomia francizatului este dificil si atunci se naste firesc urmatoarea intrebare: cum poti sa actionezi la nivel local si sa fii recunoscut la nivel national?
Franciza Personala Apollons este o franciza inteligenta care abordeaza aceasta preocupare a agentilor in mod proactiv.
In concluzie va sugeram sa lasati la o parte presupunerile si prejudecatile si dati-va voie sa sesizati oportunitatea Francizei Personale Apollons.

 0746.539.539 Discuta cu un consultant APOLLONS