Home > Franciza Personala Apollons

Franciza Personala Apollons

Franciza Personala Apollons nu este o retea de afaceri prin franciza ci este o retea de persoane francizate, fizice sau juridice, care colaboreaza, un fel de Marketing Imobiliar in Retea - MIR.

Franciza Personala Apollons este un inceput bun pentru cei care vor sa dobandeasca abilitatile reale ale unui intreprinzator si se adreseaza mai degraba celor care s-au saturat de statutul de angajat si care desi se simt mai confortabil sa opereze discret de acasa sau din birouri mici, sunt stimulati sa infrunte temerile prin actiune, sa faca greseli si sa invete din ele, sa simta ca fac parte dintr-o echipa.

Farmecul acestei francize este acela ca este la indemana oricarui Agent Imobiliar de rand, ca mine si ca tine, care are determinare si este perseverent.

Acest proces de invatare este un proces fizic si mental care implica schimbarea modului de gandire si felul in care ai fost obisnuit sa faci imobiliare.

Devenind Francizat Personal Apollons vei beneficia de suport managerial, IT & Marketing, suport juridic si de resurse umane, iar principalul avantaj este ca vei beneficia de Programul Educational al Academiei Apollons, necesar pentru a deveni un profesionist in imobiliare.

Mai mult, daca vrei sa-ti deschizi propria afacere, sa devii independent, Compania de Brokeraj Imobiliar Apollons te va sprijini in activitatea ta si te va ajuta sa-ti construiesti propria echipa.

Apollons a creat pentru Tine un pachet de servicii care sa vina in ajutorul felului in care te-ai obisnuit sa lucrezi. Testeaza GRATUIT 7 zile Franciza Personala Apollons!

Mai mult, iti oferim o GARANTIE de 100%:

Daca dupa perioada de testare, timp de 1 luna de zile nu te convingi de utilitatea francizei, iti primesti banii inapoi! Si in plus,  ramai cu informatia pe care ai acumulat-o pe parcurs.

Suna pentru detalii la Telefon: 0753.539.539 sau completeaza

formularul de mai jos si te vom contacta noi: 

 

Cere detalii