Home > Franciza Personala Apollons

Franciza Personala Apollons

Franciza Personala Apollons nu este o retea de afaceri prin franciza ci este o retea de persoane francizate care colaboreaza, un fel de marketing imobiliar in retea.

Franciza Personala Apollons este un inceput bun pentru cei care vor sa dobandeasca abilitatile reale ale unui intreprinzator si se adreseaza mai degraba celor care s-au saturat de statutul de angajat si care desi se simt mai confortabil sa opereze discret de acasa sau din birouri mici, sunt stimulati sa infrunte temerile prin actiune, sa faca greseli si sa invete din ele, sa simta ca fac parte din aceeasi echipa.

Farmecul Francizei Personale Apollons este acela ca e la indemana oricarui Agent imobiliar de rand, ca mine si ca tine, care are determinare si este perseverent.

Avantajul principal de a fi o Persoana Francizata Apollons este ca vei fi ajutat sa obtii performante din ce in ce mai bune si vom fi alaturi de Tine atat timp cat iti doresti prin programele de studiu, seminarii si evenimente educationale pe care ti le punem la dispozitie, chiar daca pe “Calul batran nu-l inveti la ham...”

Suntem in aceeasi echipa!

Apollons a creat pentru Tine un pachet de servicii care sa vina in ajutorul felului in care te-ai obisnuit sa lucrezi. Testeaza GRATIS 7 zile Franciza Personala Apollons!

In plus iti oferim o GARANTIE de 100%:

Daca dupa Perioada de testare, timp de 1 luna de zile nu te convingi de utilitatea Francizei Personale Apollons, iti primesti banii inapoi! In plus ramai cu informatia pe care ai acumulat-o pe parcurs.

Suna la Telefon: 0753.539.539 pentru detalii sau completeaza

formularul de mai jos si te vom contacta noi: 

 

Cere detalii