Home > Franciza Imobiliara Apollons

Franciza Imobiliara Apollons

Afiliat Apollons

Inca din 2005, cand ne-am extins la nivel national si am actionat si in alte orase decat in capitala, am inteles ca piata imobiliara are un caracter local si am ajuns ca in timp sa cunoastem foarte bine nevoile agentilor imobiliari, a managerilor de agentie, a asociatilor de vanzari sau a agentiilor imobiliare.

Daca intentionati sa va faceti o agentie imobiliara ori v-ati facut deja si lucrati de cativa ani in orasul dumneavoastra iar brandul dvs a devenit cunoscut la nivel local dar nu sunteti multumit de veniturile actuale si doriti sa va cresteti afacerea, prin afiliere va veti pastra propriul brand adaugand la acesta greutate si notorietate prin aplicarea emblemei certificate "Partener Apollons".

Avantajul principal de a fi Afiliat Apollons este ca vei fi ajutat sa obtii performante din ce in ce mai bune si noi vom fi alaturi de tine atata timp cat iti doresti prin trainingurile, cursurile si evenimentele educationale pe care ti le punem la dispozitie. 

Veti primi acces automat la un CRM cu care va veti gestiona complet activitatea agentiei dvs.

Echipa noastra de Suport se va concentra atat asupra a ceea ce faci cat si asupra a ceea ce gandesti pentru ca gandurile pozitive duc la emotii pozitive care la randul lor duc la actiuni pozitive. 

 

 

In Plus iti oferim o GARANTIE de 100%, Unica pe piata imobiliara din Romania:

Daca, dupa o luna, nu esti multumit de colaborarea noastra, Apollons iti garanteaza banii inapoi.

In Plus vei ramane si cu informatiile acumulate pe parcurs.

 

 

Suna la Telefon: 0753.539.539 pentru detalii sau completeaza

formularul de mai jos si te vom contacta noi: 

 

Cere detalii