Home > Franciza Imobiliara Apollons

Franciza Imobiliara Apollons

Franciza Traditionala Apollons este un nou model de afaceri de retea (Network) alcatuita din proprietari de afaceri imobiliare (Owneri) care colaboreaza.

“Dezvatul” este ca si “Invatul” un proces fizic si mental care dureaza. Acest proces de invatare necesita facerea de greseli si implica atat schimbarea modului de gandire cat si a felului in care ai fost obisnuit sa faci imobiliare.

De aceea pe parcursul a 6 luni de zile echipa Apollons iti ofera intreg suportul pentru a corecta si invata din greselile facute, de a evita obstacolele ce apar in calea invatarii, iar in urma acestui proces vei deveni mai puternic, mai experimentat, mai stapan pe tine.

Prin achizitia Francizei traditionale Apollons vei beneficia de suport managerial, IT & Marketing, suport juridic si de resurse umane, iar principalul avantaj este ca vei beneficia de Programul Educational al Academiei Apollons, necesar si obligatoriu in acelasi timp pentru a deveni un profesionist in imobiliare.

Ador sa lucrez cu oameni care vor sa invete

Echipa de suport Apollons se va concentra simultan asupra a ceea ce faci dar si asupra a ceea ce gandesti. 

Mai mult, daca vrei sa-ti deschizi propria afacere dar nu ai suficienti bani, Compania Imobiliara Apollons te sprijina sa-ti construiesti propria echipa si sa-ti deschizi propriul birou Apollon.

In Plus iti oferim o GARANTIE de 100%, Unica pe piata imobiliara din Romania

Daca, dupa 7 luni, nu ajungi Tu si Echipa Ta la nivelul de 10.000 euro, cel putin, incasari lunare, Apollons va garanteaza banii inapoi*. In Plus ramai cu informatia pe care ai acumulat-o pe parcurs.

 *pe durata celor 6 luni cat se parcurge procesul de invatare, procedurile Apollons vor trebui respectate intocmai. 

Suna la Telefon: 0753.539.539 pentru detalii sau completeaza

formularul de mai jos si te vom contacta noi: 

 

Cere detalii