Home > Franciza Imobiliara Apollons

Franciza Imobiliara Apollons

Afiliat Apollons

Inca din 2005, cand ne-am extins la nivel national si am actionat si in alte orase decat in capitala, am inteles ca piata imobiliara are un caracter local si am ajuns ca in timp sa cunoastem foarte bine nevoile agentilor, a managerilor, a asociatilor de vanzari sau a agentiilor imobiliare.

Daca intentionati sa va faceti o agentie imobiliara ori v-ati facut deja una si lucrati de cativa ani in orasul dumneavoastra iar brandul dvs a devenit cunoscut la nivel local dar nu sunteti multumit de veniturile actuale si doriti sa va cresteti afacerea, prin afiliere va veti pastra propriul brand adaugand la acesta greutate si notorietate prin aplicarea emblemei certificate Afiliat Apollons. 

Veti primi acces automat la un CRM cu care veti gestiona complet activitatea agentilor, a agentiei si a clientilor dvs.

 

este un nou model de afaceri de retea (Network) alcatuita din proprietari de afaceri imobiliare (Owneri) care colaboreaza.

“Dezvatul” este ca si “Invatul” un proces fizic si mental care dureaza. Acest proces de invatare necesita facerea de greseli si implica atat schimbarea modului de gandire cat si a felului in care ai fost obisnuit sa faci imobiliare.

De aceea echipa Apollons iti ofera intreg suportul pentru a corecta si a invata din greselile facute.

Devenind Francizat Personal Apollons vei beneficia de suport managerial, IT & Marketing, suport juridic si de resurse umane, iar principalul avantaj este ca vei beneficia de Programul Educational al Academiei Apollons, necesar pentru a deveni un profesionist in imobiliare.

Echipa de Suport Apollons se va concentra atat asupra a ceea ce faci cat si asupra a ceea ce gandesti. 

Mai mult, daca vrei sa-ti deschizi propria afacere, sa devii independent, Compania de Brokeraj Imobiliar Apollons te va sprijini in activitatea ta si te va ajuta sa-ti construiesti propria echipa.

In Plus iti oferim o GARANTIE de 100%, Unica pe piata imobiliara din Romania:

Daca, dupa 3 luni, nu esti multumit de colaborarea noastra, Apollons iti garanteaza banii inapoi.

In Plus vei ramane si cu informatiile acumulate pe parcurs.

 

Suna la Telefon: 0753.539.539 pentru detalii sau completeaza

formularul de mai jos si te vom contacta noi: 

 

Cere detalii