Florin POPOVICI

Florin POPOVICI

Manager APOLLONS

Cele mai noi oferte

Oferte noi actualizate si reale!

Vanzarea unei case este un proces destul de stresant pentru oricine, iar dvs m-ati ajutat si ati facut acest proces cat mai usor pentru mine. Sunt de părere că dumneavostra ati trecut dincolo de sarcinile generale ale unui agent imobiliar, prin profesionalismul de care ati dat dovada si prin amănunțite follow up-uri si raportari pe parcursul intregului proces de promovare. Am ales agentia Apollon intrucat mi-ati oferit un plan de comunicare si promovare cuprinzator, nu am fi obtinut, cred, acest feedback de la orice alta agentie imobiliară. Va multumesc

Emilia Nica

Doresc sa multumesc din suflet d-lui Popovici cat si echipei Apollon pentru rezultatul incredibil obtinut pentru familia noastra. Ati reusit sa facilitati incheierea tranzactiei pentru apartamentul nostru in timp util si la un pret dincolo de asteptarile noastre - toate in termen de 30 de zile . Noi credem ca angajamentul si devotamentul dumneavoastra pentru noi ca si Clientii dvs a fost de neegalat . Concentrarea dvs pe rezultatul final a fost dincolo de orice indoiala si sfaturile dvs pe parcursul derularii vanzarii au fost motivante, iar rapoartele detaliate din timpul procesului de promovare au fost apreciate foarte mult . De la debutul colaborarii noastre am avut incredere ca sunt pe "maini bune" si va voi recomanda personal catre alti potentiali clienti ce apreciaza profesionalismul , onestitatea si integritatea unei agentii imobiliare. Multumesc!

Rodica Barac

Apreciez profesionalismul d-lui Florin a dat dovada de profesionalism,sunt foarte multumit de aceasta agentie......

Petru M.

Multumesc pe aceasta cale companiei imobiliare APOLLON, in special d-lui Popovici Florin pentru profesionalismul aratat in vanzarea unui imobil. Recomand serviciile dumnealor cu sinceritate.

Felix C.

Oferte Speciale

Exclusivitati si oferte cu comision 0%

Selectati zonele dorite:
Inchide 

Adauga

Sus Telefon: 0733539539 Email Ne puteti contacta pe