Home > Academia imobiliara Apollons

Academia imobiliara Apollons

 

 

 

 

Premiata pentru Investitie continua in Educatia Imobiliara, pe 10 februarie 2016, si nominalizata pentru acelasi premiu in 2017 si 2018, la Gala Premiilor in Imobiliare - CPI Editia Nationala, eveniment organizat de Clubul Profesionistilor in Imobiliare, Scoala de Agenti Imobiliari APOLLONS - S.A.I -, a organizat 5 serii de Cursuri de Calificare in profesia de Agent Imobiliar, fiind singura asociatie de profil din tara care organizeaza Cursuri de Calificare de Agenti Imobiliari inca din 2007, de pe bancile Scolii absolvind pana in prezent 250 de agenti imobiliari.

Avand in vedere faptul ca timpul este foarte pretios pentru un agent imobiliar iar cererile pentru organizarea de cursuri pe perioade mai scurte au crescut in ultima vreme, Scoala de Agenti Imobiliari - S.A.I. - da startul la Cursuri de Specializare Agenti Imobiliari. Un curs autentic, in format absolut nou si care va tine cont de noile trenduri in imobiliare.

Strategia pt anul 2018 este continuarea expansiunii la nivel national prin organizarea de cursuri pentru agentii existenti dar si mai ales pt cei in devenire, misiunea noastra fiind educarea agentilor in piata imobiliara asfel incat chiar daca domeniul imobiliar nu este inca reglementat serviciile practicate de catre agenti sa fie ridicate la nivel de excelenta" a declarat Florin Popovici fondator si CEO al Apollons Franchise.

VEZI DETALII CURS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formular de inscriere

*

*

*

*

*

*

*

*

* camp obligatoriu